Italiaanse belegde broodjes met smeerbeleg van Ladessa

In hartje Utrecht op de Schoutenstraat zit al meer dan twintig jaar onze favoriete Italiaanse delicatessenwinkel. Naast de lekkerste Italiaanse wijnen, pasta, olie en zoetigheden hanteren ze ook een kleine kaart met echte Italiaanse broodjes. Deze winkel is echt een begrip in heel Nederland. Helaas wonen wij van Ladessa in het zuiden dichtbij onze runderen en komen we niet dagelijks in het midden van het land. Maar om toch elke dag in Italiaanse sferen te lunchen hebben we daarom onze eigen Italiaanse broodjes gecreëerd met onze eigen heerlijke smeerbeleg. Zo lunchen wij van Ladessa in onze eigen Italiaanse stijl, lekker dik belegd zoals onze favoriete delicatessenwinkel uit het midden van het land het ook zou serveren.

Nederlanders houden erg van de Italiaanse broodjes. In restaurants, lunchrooms, kantines, supermarkten, bakkerijen en in wegrestaurants zijn altijd wel Italiaanse broodjes te koop. Van Italiaanse bollen, gegrilde panini’s, focaccia’s tot ciabatta’s van naturel, met zongedroogde tomaten, oregano, knoflook en olijven we zijn er dol op. Klassiek belegd zijn deze broodjes bijvoorbeeld met mozzarella, basilicum en pesto. Maar ook de Italiaanse Parmaham met pijnboompitten en Parmezaanse kaas blijft een klassieker. De tonijnsalade uit Napels vinden wij ook echt super lekker op een Italiaans broodje. Wij van Ladessa gaan dan ook niets veranderen aan deze heerlijke combinaties, maar we voegen wel onze eigen smeerbeleg toe voor extra smaakbeleving!

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Klaar om zelf in de keuken aan de slag te gaan met deze Italiaanse broodjes? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen jou heerlijke Italiaanse sferen met het smeerbeleg van Ladessa!

Ladessa koelbox winactie

Onze picknickmand gaat ook mee met haar tijd. Wij hebben namelijk onze eigen koelbox to go! Een handzame en typisch Amerikaanse ontwerp met een handig handvat en precies genoeg ruimte om alle picknick hapjes in mee te nemen. Hip koel picknicken en in de mooie rode Ladessa kleur. Zo blijven al onze verse broodjes, sandwiches en wraps bovendien goed gekoeld.

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?