Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Ingrediënten

  • 2 ciabatta’s
  • 1oo gram Ladessa Ossenworst
  • 2 plakjes Mortadella
  • 2 eetlepels mosterddressing
  • paar blaadjes Italiaanse sla
  • peper en zout

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Bereidingswijze

  • Snij de ciabatta’s open en leg ze op een snijplank of bord.
  • Smeer de helft van de ossenworst op de ene ciabatta en de andere helft van de ossenworst op de andere ciabatta.
  • Doe daarna wat blaadjes Italiaanse sla over de ossenworst en maak dit af met een eetlepel van een Italiaanse mosterddressing.
  • Doe per ciabatta een plakje Mortadella op de sla.
  • Breng eventueel nog een beetje op smaak met extra zout en peper uit de molen.
  • Serveer met een servetje.
  • Buon appetito!

Tip

Heb je liever een andere Italiaanse vleeswaren dan Mortadella, dan kun je ook kiezen voor salami, bresaola, porchetta, Parmaham of pastrami. Let wel op dat Mortadella minder zout is dan de andere vleeswaren dus voeg geen extra zout toe aan je Italiaanse ciabatta.

De combinatie van Ladessa smeuïge ossenworst en een typisch Italiaanse vleeswaren vinden wij echt super lekker. Het beste van twee landen op één broodje!

een broodje ladessa,
nu ook buitenshuis

Wil je ook buiten de deur genieten van een heerlijke lunch of ontbijt
met Ladessa? Dat kan! Ladessa is niet alleen te vinden in bedrijfskantines,
maar ook in steeds meer broodjeszaken. Vraag daarom gerust naar een
Broodje Ladessa als je daar zin in hebt.

Vraag eens om een broodje Ladessa

Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Ingrediënten

  • 2 ciabatta’s
  • 1oo gram Ladessa Ossenworst
  • 2 plakjes Mortadella
  • 2 eetlepels mosterddressing
  • paar blaadjes Italiaanse sla
  • peper en zout

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Bereidingswijze

  • Snij de ciabatta’s open en leg ze op een snijplank of bord.
  • Smeer de helft van de ossenworst op de ene ciabatta en de andere helft van de ossenworst op de andere ciabatta.
  • Doe daarna wat blaadjes Italiaanse sla over de ossenworst en maak dit af met een eetlepel van een Italiaanse mosterddressing.
  • Doe per ciabatta een plakje Mortadella op de sla.
  • Breng eventueel nog een beetje op smaak met extra zout en peper uit de molen.
  • Serveer met een servetje.
  • Buon appetito!

Tip

Heb je liever een andere Italiaanse vleeswaren dan Mortadella, dan kun je ook kiezen voor salami, bresaola, porchetta, Parmaham of pastrami. Let wel op dat Mortadella minder zout is dan de andere vleeswaren dus voeg geen extra zout toe aan je Italiaanse ciabatta.

De combinatie van Ladessa smeuïge ossenworst en een typisch Italiaanse vleeswaren vinden wij echt super lekker. Het beste van twee landen op één broodje!

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.

Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Klassieke Italiaanse ciabatta met smeuïge Ladessa Ossenworst, mortadella en mosterddressing

Bereidingswijze

  • Snij de ciabatta’s open en leg ze op een snijplank of bord.
  • Smeer de helft van de ossenworst op de ene ciabatta en de andere helft van de ossenworst op de andere ciabatta.
  • Doe daarna wat blaadjes Italiaanse sla over de ossenworst en maak dit af met een eetlepel van een Italiaanse mosterddressing.
  • Doe per ciabatta een plakje Mortadella op de sla.
  • Breng eventueel nog een beetje op smaak met extra zout en peper uit de molen.
  • Serveer met een servetje.
  • Buon appetito!

Tip

Heb je liever een andere Italiaanse vleeswaren dan Mortadella, dan kun je ook kiezen voor salami, bresaola, porchetta, Parmaham of pastrami. Let wel op dat Mortadella minder zout is dan de andere vleeswaren dus voeg geen extra zout toe aan je Italiaanse ciabatta.

De combinatie van Ladessa smeuïge ossenworst en een typisch Italiaanse vleeswaren vinden wij echt super lekker. Het beste van twee landen op één broodje!

Ingrediënten

  • 2 ciabatta’s
  • 1oo gram Ladessa Ossenworst
  • 2 plakjes Mortadella
  • 2 eetlepels mosterddressing
  • paar blaadjes Italiaanse sla
  • peper en zout

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.

Ladessa
The Spreadmaker
Ladessa is voortaan deel van
The Spreadmaker-familie
Wil je verdergaan naar de website
van The Spreadmaker?
Ga verder
Klik hier