WINNEN

Iedere week een KoelBox van Ladessa vol lekkere smeersels voor jouw smaakvolle picknick!

De paden op de lanen in met een KoelBox vol lekkere picknick ingrediënten. Nu we allemaal beperkt zijn in onze uitjes is er weer volop gelegenheid voor een romantische picknick voor 2, een familie picknick of een perfecte gelegenheid om weer eens bij te kletsen met je beste vriend of vriendin. Genoeg redenen om lekker naar buiten te gaan met deze KoelBox onder je arm of achterop je fiets.

Winnen

Al zin in een uitgebreide picknick? Vul hieronder het winformulier in, abonneer je op onze social media kanalen facebook of Instagram.
Meedoen kan tot en met 31 augustus, we trekken iedere week 1 winnaar.

De winnaars

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?