HOU JE SUPPORTERSHOOFD KOEL

met het Ladessa sportsmeerbeleg Koel Tasje

Wij van Ladessa houden van smaak en van verbinden. Wij hebben een 100% Nederlands hart dat deze sportzomer sneller zal gaan kloppen. Thuis in onze oranje tenue juichen wij met alle sportwedstrijden mee. Uiteraard vullen wij onze supporterstafel met alleen maar makkelijke smeerbare oranje hapjes. Want smeren is een feestje en oranje gaat boven alles! Wat is jouw favoriete EK snack?

Smeer jij ‘m ook oranje tijdens je favoriete sportwedstrijd?

Wij van Ladessa willen graag dat jij ook net zo kan genieten van deze sportzomer als wij en daarom maak je elke week kans op een Koel Tasje vol Ladessa zomersmeersels. Het is geen broodje aap, maar een lekker dik gesmeerde oranje broodje!

Winnen

De winactie liep van 5 juli t/m 13 september 2021. Mee doen is niet meer mogelijk. 

Winnaars

De winners van deze actie zijn te zien op onze Facebook pagina

Moedig oranje aan met
Tomaat Americain van Ladessa

Met het uitgebreide assortiment van Ladessa zet je met gemak diverse borrelhapjes of een snelle lunch op tafel. Onze vegetarische oranje Tomaat Americain is bijvoorbeeld helemaal diervriendelijk, zodat iedereen van ons smeerbeleg kan genieten. Bovendien matcht jouw oranje gesmeerde borrel of lunch helemaal met deze sportzomer en daar zijn wij super trots op! Wij van Ladessa houden van verbinden, dus smeer ‘m snel met je gesmeerde hapjes naar de buren, want smeren is een feestje en oranje gaat boven alles!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik ORANJE Smeren!

Van Filet Americain, Likkepot, Ossenworst tot hartige spreads als Vitello Tonnato of vegetarische Tomaat americain; Ladessa smeert goed op elk moment. Tijdens het ontbijt, lunch, borrel of lekker tussendoor. Met de ruime keuze van Ladessa maak je in een handomdraai een waar feestmaal. Bekend van het zwarte bakje, maar inmiddels in vele soorten en maten in de supermarkt, bedrijfskantine en buiten de deur. Elke dag genieten met de kwaliteit van Ladessa smaakt naar meer.