Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Ingrediënten
- 2 grote wraps
- 1 bakje Ladessa Filet Americain naturel
- 1/2 zakje Rucola sla
- 2 theelepels Italiaanse olijfolie
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 1 theelepels gedroogde oregano
- peper en zout
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Bereidingswijze
- Leg twee wraps klaar op een bord of op je snijplank.
- Smeer de helft van het bakje filet Americain over 1 wrap. Doe hetzelfde met de andere wrap.
- Strooi de geroosterde pijnboompitten en een ½ theelepel gedroogde oregano op de wrap.
- Meng in een kommetje de rucolasla met de olijfolie totdat deze goed met de sla is gemengd.
- Verdeel de sla over de twee wraps en maak eventueel af met peper en zout.
- Rol de wraps op en serveer direct.
Tip
De combinatie van pijnboompitten en rucola met de lekker dik gesmeerde Ladessa filet Americain is super lekker en zelfs met de kleuren van de Italiaanse vlag! Je kunt in dit recept de grote wraps ook vervangen door een Italiaanse specialiteit een piadina. Je kan deze piadina gewoon kant en klaar in de supermarkt kopen.
Wil je meer groentes toevoegen aan deze te gekke Italiaanse wrap? Snijd dan met een kaasschaaf of dunschilmesje dunnen plakjes van een courgette. Beleg hier je wrap mee na het insmeren van de filet Americain.
Ga je voor een vega versie? Kies dan voor Tomaat Americain van Ladessa.
een broodje ladessa,
nu ook buitenshuis
Wil je ook buiten de deur genieten van een heerlijke lunch of ontbijt
met Ladessa? Dat kan! Ladessa is niet alleen te vinden in bedrijfskantines,
maar ook in steeds meer broodjeszaken. Vraag daarom gerust naar een
Broodje Ladessa als je daar zin in hebt.
Vraag eens om een broodje Ladessa
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Ingrediënten
- 2 grote wraps
- 1 bakje Ladessa Filet Americain naturel
- 1/2 zakje Rucola sla
- 2 theelepels Italiaanse olijfolie
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 1 theelepels gedroogde oregano
- peper en zout
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Bereidingswijze
- Leg twee wraps klaar op een bord of op je snijplank.
- Smeer de helft van het bakje filet Americain over 1 wrap. Doe hetzelfde met de andere wrap.
- Strooi de geroosterde pijnboompitten en een ½ theelepel gedroogde oregano op de wrap.
- Meng in een kommetje de rucolasla met de olijfolie totdat deze goed met de sla is gemengd.
- Verdeel de sla over de twee wraps en maak eventueel af met peper en zout.
- Rol de wraps op en serveer direct.
Tip
De combinatie van pijnboompitten en rucola met de lekker dik gesmeerde Ladessa filet Americain is super lekker en zelfs met de kleuren van de Italiaanse vlag! Je kunt in dit recept de grote wraps ook vervangen door een Italiaanse specialiteit een piadina. Je kan deze piadina gewoon kant en klaar in de supermarkt kopen.
Wil je meer groentes toevoegen aan deze te gekke Italiaanse wrap? Snijd dan met een kaasschaaf of dunschilmesje dunnen plakjes van een courgette. Beleg hier je wrap mee na het insmeren van de filet Americain.
Ga je voor een vega versie? Kies dan voor Tomaat Americain van Ladessa.
broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?
zorg dat je klaar staat
Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Italiaanse wrap met Ladessa Filet Americain pijnboompitten en rucola
Bereidingswijze
- Leg twee wraps klaar op een bord of op je snijplank.
- Smeer de helft van het bakje filet Americain over 1 wrap. Doe hetzelfde met de andere wrap.
- Strooi de geroosterde pijnboompitten en een ½ theelepel gedroogde oregano op de wrap.
- Meng in een kommetje de rucolasla met de olijfolie totdat deze goed met de sla is gemengd.
- Verdeel de sla over de twee wraps en maak eventueel af met peper en zout.
- Rol de wraps op en serveer direct.
Tip
De combinatie van pijnboompitten en rucola met de lekker dik gesmeerde Ladessa filet Americain is super lekker en zelfs met de kleuren van de Italiaanse vlag! Je kunt in dit recept de grote wraps ook vervangen door een Italiaanse specialiteit een piadina. Je kan deze piadina gewoon kant en klaar in de supermarkt kopen.
Wil je meer groentes toevoegen aan deze te gekke Italiaanse wrap? Snijd dan met een kaasschaaf of dunschilmesje dunnen plakjes van een courgette. Beleg hier je wrap mee na het insmeren van de filet Americain.
Ga je voor een vega versie? Kies dan voor Tomaat Americain van Ladessa.
Ingrediënten
- 2 grote wraps
- 1 bakje Ladessa Filet Americain naturel
- 1/2 zakje Rucola sla
- 2 theelepels Italiaanse olijfolie
- 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 1 theelepels gedroogde oregano
- peper en zout
broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?
zorg dat je klaar staat
Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.