Goed gevulde wraps met Ladessa

Ladessa smeerbeleg leent zich uitstekend om heerlijke goed gevulde wraps mee te maken. Voor de lunch, in de broodtrommel, als snack bij de borrel of uit het vuistje bij de bbq. In deze blog inspireren wij van Ladessa jou met diverse toffe recepten voor goed gevulde wraps.

Een wrap is een opgerolde en gevulde platte hartige pannenkoek. Wraps komen uit de Mexicaanse keuken en worden van maïs- of tarwemeel gemaakt en gevuld met groentes of vlees. Ze worden koud of warm geserveerd. Verward een wrap niet met een tortilla, want wraps zijn altijd groter. Beroemde wraps zijn de Mexicaanse wraps gevuld met pittige guacamole en de Surinaamse wrap genaamd roti.

In de supermarkten kun je heel veel soorten kant-en-klare wraps kopen van klassiek, volkoren, tot gemaakt met diverse groentes en toegevoegde gezonde vezels. Je kan wraps ook heel makkelijk zelf maken. Als je 6 wraps wilt maken meng je 200 gram gewone tarwebloem met 125 ml water (eerst 120 ml toevoegen en is het deeg nog droog voeg je de laatste 5 ml toe) en tot slot een snufje water. Kneed er een mooie bol van en verdeel de bol in 6 stukken. Rol de stukken uit met een deegroller tot een hele dunne pannenkoek. Verhit een beetje olie in een super hete koekenpan en bak de wraps kort lichtbruin per kant en draai om. Je kan de wraps bewaren in een theedoek dan drogen ze niet uit.

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Klaar om zelf in de keuken aan de slag te gaan met deze goed gevulde wraps? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Bekijk hier de winkels bij jou in de buurt. Wij wensen jou een heerlijke goed gevulde wrap!

Ladessa koelbox winactie

Onze picknickmand gaat ook mee met haar tijd. Wij hebben namelijk onze eigen koelbox to go! Een handzame en typisch Amerikaanse ontwerp met een handig handvat en precies genoeg ruimte om alle picknick hapjes in mee te nemen. Hip koel picknicken en in de mooie rode Ladessa kleur. Zo blijven al onze verse broodjes, sandwiches en wraps bovendien goed gekoeld.

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?