Typisch Nederlandse lunch broodjes met Ladessa

Wij Nederlanders eten gemiddeld drie keer per dag, waarvan het ontbijt en de lunch koud en relatief snel worden genuttigd. De laatste maaltijd; het avondeten warm wordt gegeten. Vroeger aten Nederlanders vaak tussen de middag een uitgebreide warme maaltijd en in de avond de koude broodmaaltijd. De maaltijden bestonden oorspronkelijk uit producten die in Nederland werden verbouwd en daarom is Nederlands brood nog steeds vandaag de dag een belangrijk onderdeel bij het ontbijt en bij de lunch. Wij van Ladessa houden ook van brood en inspireren jou met typische Nederlandse lunchbroodjes met onze heerlijke smeerbeleg van eigen bodem!

Ondanks de invloed van vele andere culturen op de Nederlandse eetcultuur en de beschikbaarheid van allerlei diverse producten hebben Nederlanders nog steeds de gewoonte om veel brood te eten. Dit heeft het Sociaal Cultureel Planbureau recent onderzocht. Tijdens het ontbijt wordt het brood vaak zoet gesmeerd en tijdens de lunch juist hartig. Ladessa houdt van hartig beleg is trots op haar eigen Nederlandse product met alleen maar ingrediënten van eigen bodem. Zo smeren wij graag ons lunchbroodje lekker dik met beleg gemaakt van rund- en varkensvlees uit Nederland.

Onze populairste producten zijn de Filet Americain, Likkepot en de Hollandse Ossenworst. We maken deze producten op een zo verantwoord mogelijke manier en dragen bij aan een ‘Beter Leven’ waardering, want (ondanks dat brood al generaties wordt gegeten) worden Nederlanders steeds kritischer op wat ze eten en waar hun voedsel vandaan komt. Wij van Ladessa zijn het hier helemaal mee eens en bovendien willen wij de troste ambassadeur blijven van een typisch lekker dik belegd Nederlands broodje. Smeer jij met ons mee?

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van de Nederlandse eetcultuur? En ben jij klaar om zelf in de keuken aan de slag te gaan met deze typisch Nederlandse lunch broodjes? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is?

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?