Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Sushi Vitello Tonnato
Ingrediënten
- 125 gram sushirijst
- 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
- 2 theelepels sushi azijn
- 4 sushivellen
- 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
- 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
- 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)
Decoratie
- Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.
Sushi Vitello Tonnato
Bereidingswijze
- Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
- Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
- Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
- Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
- Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
- Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
- Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
- Snijd de rollen in kleine sushi’s.
Bereidingstip
Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.
een broodje ladessa,
nu ook buitenshuis
Wil je ook buiten de deur genieten van een heerlijke lunch of ontbijt
met Ladessa? Dat kan! Ladessa is niet alleen te vinden in bedrijfskantines,
maar ook in steeds meer broodjeszaken. Vraag daarom gerust naar een
Broodje Ladessa als je daar zin in hebt.
Vraag eens om een broodje Ladessa
Sushi Vitello Tonnato
Ingrediënten
- 125 gram sushirijst
- 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
- 2 theelepels sushi azijn
- 4 sushivellen
- 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
- 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
- 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)
Decoratie
- Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.
Sushi Vitello Tonnato
Bereidingswijze
- Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
- Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
- Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
- Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
- Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
- Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
- Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
- Snijd de rollen in kleine sushi’s.
Bereidingstip
Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.
broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?
zorg dat je klaar staat
Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.
Sushi Vitello Tonnato
Sushi Vitello Tonnato
Bereidingswijze
- Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
- Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
- Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
- Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
- Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
- Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
- Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
- Snijd de rollen in kleine sushi’s.
Bereidingstip
Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.
Ingrediënten
- 125 gram sushirijst
- 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
- 2 theelepels sushi azijn
- 4 sushivellen
- 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
- 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
- 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)
Decoratie
- Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.
broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?
zorg dat je klaar staat
Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.