Sushi Vitello Tonnato

Ingrediënten

  • 125 gram sushirijst
  • 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
  • 2 theelepels sushi azijn
  • 4 sushivellen
  • 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
  • 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
  • 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)

Decoratie

  • Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Sushi Vitello Tonnato

Bereidingswijze

  • Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
  • Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
  • Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
  • Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
  • Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
  • Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
  • Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
  • Snijd de rollen in kleine sushi’s.

Bereidingstip

Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.

een broodje ladessa,
nu ook buitenshuis

Wil je ook buiten de deur genieten van een heerlijke lunch of ontbijt
met Ladessa? Dat kan! Ladessa is niet alleen te vinden in bedrijfskantines,
maar ook in steeds meer broodjeszaken. Vraag daarom gerust naar een
Broodje Ladessa als je daar zin in hebt.

Vraag eens om een broodje Ladessa

Sushi Vitello Tonnato

Ingrediënten

  • 125 gram sushirijst
  • 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
  • 2 theelepels sushi azijn
  • 4 sushivellen
  • 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
  • 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
  • 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)

Decoratie

  • Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Sushi Vitello Tonnato

Bereidingswijze

  • Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
  • Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
  • Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
  • Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
  • Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
  • Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
  • Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
  • Snijd de rollen in kleine sushi’s.

Bereidingstip

Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.

Sushi Vitello Tonnato

Sushi Vitello Tonnato

Bereidingswijze

  • Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat afkoelen en bespreken er de sushiazijn over.
  • Snijd ondertussen de wortel en de komkommer.
  • Begin met het opbouwen van de sushirollen. Leg het sushivel met de glimmende kant naar boven en verspreid met je handen de helft van de gekookte sushirijst op het vel. Laat aan de bovenkant 2 cm vrij.
  • Leg onderaan het sushivel een stukje wortel en komkommer en maak af met een dik gesmeerde laag Vitello Tonnato en de geroosterde sesamzaadjes.
  • Rol van voorzichtig van beneden naar boven de sushirol goed strak
  • Het laatste randje plak je met wat water goed dicht.
  • Leg de rollen minimaal 2 uur in de koelkast zodat ze kunnen opstijven.
  • Snijd de rollen in kleine sushi’s.

Bereidingstip

Maak de rest van de rollen op dezelfde manier.

Ingrediënten

  • 125 gram sushirijst
  • 1 Bakje Ladessa Vitello Tonnato
  • 2 theelepels sushi azijn
  • 4 sushivellen
  • 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes
  • 1/2 komkommer (in lengte doorsnijden)
  • 1/2 wortel (in lengte doorsnijden)

Decoratie

  • Serveer met sojasaus, eventueel met wat wasabi en gember.

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.

Ladessa
The Spreadmaker
Ladessa is voortaan deel van
The Spreadmaker-familie
Wil je verdergaan naar de website
van The Spreadmaker?
Ga verder
Klik hier