Download ons gratis

receptenboekje

Ladessa kun je de hele dag eten. Want met onze producten heb je vers beleg voor op je boterham tijdens het ontbijt, lunch en als lekkere snack. Hierin bieden we je niet alleen de beste kwaliteit en een keur aan diverse producten, we zijn ook iedere dag op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en recepten. Niet voor niets zijn we trendsetter
in de versafdeling als het gaat om smeerbaar beleg.

Downloaden

Op zoek naar inspiratie en recepten? Vul hieronder het formulier in en abonneer je gelijk op onze social media kanalen Facebook en Instagram. Er wordt een mail naar je opgegeven e-mailadres gestuurd met de download link van het receptenboekje.

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?