Broodje Ossenworst Italiaans

Een broodje ossenworst is altijd een goed idee. Of je er nu een maakt voor een ontbijt op bed, een uitgebreide lunch of een lekkere snack; onze ossenworst is geschikt voor elk moment van de dag. De worst is gemaakt van 100% rundvlees en is van uitstekende kwaliteit. Onze experts hebben een recept samengesteld voor een broodje ossenworst met een Italiaanse twist.

Bereidingswijze van een broodje ossenworst

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Let op dat ze bruin blijven en niet zwart worden.
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip: voeg avocado en bieslook toe en serveer als amuse of borrelhapje.

Bekijk ons assortiment in een winkel bij jou in de buurt

Onze producten koop je in een winkel bij jou in de buurt. Bekijk het assortiment en kies een van onze smeersels van Filet Americain, likkepot, Vitello Tonnato, roomkaas of beleg je broodje met ossenworst. Veel van onze producten zijn lactose- en glutenvrij, zodat iedereen ervan kan genieten!

Ingrediënten

Decoratie

  • 2 bosuitjes
  • 4 eetlepels pijnboompitjes

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Broodje Ossenworst Italiaans

Bereidingswijze

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Goed opletten dat ze bruin blijven en niet zwart worden 😉
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de Ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip

Ook lekker met avocado of wat bieslook.

Serveersuggestie

Serveer als amuse of borrelhapje.

een broodje ladessa,
nu ook buitenshuis

Wil je ook buiten de deur genieten van een heerlijke lunch of ontbijt
met Ladessa? Dat kan! Ladessa is niet alleen te vinden in bedrijfskantines,
maar ook in steeds meer broodjeszaken. Vraag daarom gerust naar een
Broodje Ladessa als je daar zin in hebt.

Vraag eens om een broodje Ladessa

Broodje Italiaanse Ossenworst

Een broodje ossenworst is altijd een goed idee. Of je er nu een maakt voor een ontbijt op bed, een uitgebreide lunch of een lekkere snack; onze ossenworst is geschikt voor elk moment van de dag. De worst is gemaakt van 100% rundvlees en is van uitstekende kwaliteit. Onze experts hebben een recept samengesteld voor een broodje ossenworst met een Italiaanse twist.

Bereidingswijze van een broodje ossenworst

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Let op dat ze bruin blijven en niet zwart worden.
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip: voeg avocado en bieslook toe en serveer als amuse of borrelhapje.

Bekijk ons assortiment in een winkel bij jou in de buurt

Onze producten koop je in een winkel bij jou in de buurt. Bekijk het assortiment en kies een van onze smeersels van Filet Americain, likkepot, Vitello Tonnato, roomkaas of beleg je broodje met ossenworst. Veel van onze producten zijn lactose- en glutenvrij, zodat iedereen ervan kan genieten!

Ingrediënten

Decoratie

  • 2 bosuitjes
  • 4 eetlepels pijnboompitjes

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

Broodje Ossenworst Italiaans

Bereidingswijze

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Goed opletten dat ze bruin blijven en niet zwart worden 😉
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de Ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip

Ook lekker met avocado of wat bieslook.

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.

Broodje Italiaanse Ossenworst

Een broodje ossenworst is altijd een goed idee. Of je er nu een maakt voor een ontbijt op bed, een uitgebreide lunch of een lekkere snack; onze ossenworst is geschikt voor elk moment van de dag. De worst is gemaakt van 100% rundvlees en is van uitstekende kwaliteit. Onze experts hebben een recept samengesteld voor een broodje ossenworst met een Italiaanse twist.

Bereidingswijze van een broodje ossenworst

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Let op dat ze bruin blijven en niet zwart worden.
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip: voeg avocado en bieslook toe en serveer als amuse of borrelhapje.

Bekijk ons assortiment in een winkel bij jou in de buurt

Onze producten koop je in een winkel bij jou in de buurt. Bekijk het assortiment en kies een van onze smeersels van Filet Americain, likkepot, Vitello Tonnato, roomkaas of beleg je broodje met ossenworst. Veel van onze producten zijn lactose- en glutenvrij, zodat iedereen ervan kan genieten!

Broodje Ossenworst Italiaans

Bereidingswijze

  • Was de bosui en snij deze in ringen.
  • Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan. Goed opletten dat ze bruin blijven en niet zwart worden 😉
  • Snij het stokbrood in plakken en besmeer deze met roomboter.
  • Besmeer vervolgens met een dikke laag Ladessa Ossenworst.
  • Breek de mozzarella in stukken en verdeel deze over de Ossenworst.
  • Decoreer met de bosui en pijnboompitjes.

Bereidingstip

Ook lekker met avocado of wat bieslook.

Serveersuggestie

Serveer als amuse of borrelhapje.

Ingrediënten

Decoratie

  • 2 bosuitjes
  • 4 eetlepels pijnboompitjes

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Voer hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten de ingrediënten in je mail.
Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring

broodje ladessa
BUITEN DE DEUR?

zorg dat je klaar staat

Heb je ‘m al gehad? De vraag naar een Broodje Ladessa? Heb je deze niet op je menukaart staan? Geen probleem want daar kunnen we snel iets aan veranderen. Ladessa levert namelijk ook dagverse producten voor broodjeszaken en bedrijfskantines. Daar hebben we speciale verpakkingen voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden zodat een Broodje Ladessa binnenkort wél op jouw menukaart staat.