Iedereen kan smeren met het

vegetarische smeerbeleg

van Ladessa

Wij van Ladessa zijn meer dan dertig jaar geleden begonnen met het maken van smeerbeleg van vlees, omdat ons hart bij mooie vleesproducten ligt. Vandaag de dag is onze filet Americain met beter leven keurmerk niet meer weg te denken uit het koelversschap. Filet Americain heeft tegenwoordig zelfs een prominente plek veroverd in de Nederlandse eetcultuur. Ook wij van Ladessa begrijpen dat er steeds meer wordt gekozen voor een vegetarische -en vleesvrije- smeervariant en dat een smeerbeleg voor iedereen op elk moment van de dag toegankelijk moet zijn. Iedereen moet namelijk lekker dik kunnen smeren en daarom laten wij jou kennis maken met onze vegetarische smeervariant; de tomaat Americain. Wij inspireren je in deze blog met bijzondere smeermomenten, zodat jij ook kunt kiezen voor ons vegetarisch smeerbeleg.

Een paar jaar geleden hebben wij van Ladessa en vegetarische smeerbeleg gecreëerd met een team van experts en koks waarin tomaten de hoofdrol spelen en waar de (her)beleving van de vleesvariant van onze Ladessa filet Americain centraal staat. Er moet namelijk wel lekker dik gesmeerd kunnen worden! De tomaat Americain was geboren. De tomaat Americain van Ladessa is een lekkere vegetarische, hartige spread die makkelijk smeert net als de filet Americain en lekker veel smaak heeft. In ons vegetarische smeerbeleg zitten namelijk super veel tomaten en daarnaast smaakmakers zoals ui, wortel, paprika en de bijzondere americain kruiden/specerijen. In het doorzichtige bakje tomaat Americain dat jij koopt in de supermarkt zijn verse bieslook en mini tomaatjes als topping gebruikt.

Wij van Ladessa vinden namelijk dat jij als flexitariër of vegetariër ook een bijzonder smeermoment met ons smeerbeleg kunt creëren zonder dat je je eetgewoontes aan hoeft te passen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van ons smeerbeleg. Zo blijf je dicht bij jezelf en van een lekker dik gesmeerde vegetarisch smeerbeleg wordt dus iedereen blij!

Wat kun je eigenlijk allemaal smeren met onze vegetarische tomaat Americain? En welke combinaties vinden wij nu echt zo lekker dat we deze met jou willen delen? Je leest het in deze inspiratieblog. Iedereen kan smeren met het vegetarische smeerbeleg van Ladessa.

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van vegetarisch smeren en wil je graag nieuwe inspiratie en snel aan de slag? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt of bij je thuis bezorgd. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen iedereen een heerlijke vegetarische momentje met het smeerbeleg van Ladessa!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?