Snelle borrelhapjes

een heerlijk ontspannen borrel met Ladessa

Snelle borrelhapjes: De Fransen noemen het l’apéro, de Italianen aperitivo, de Engelsen a drink en wij Nederlanders zeggen borrel. Een traditie overgewaaid uit Zuid-Europa om voor het eten nog even samen te gaan zitten en zo de eetlust op te wekken. Super gezellig natuurlijk en vaak gepaard met een (alcoholisch) drankje zoals een biertje, bubbelwijn, martini of likeurtje. Bij een borrel horen uiteraard ook snelle borrelhapjes. Maar als jullie gezamenlijk aan de borrel zitten, kunnen wij van Ladessa best begrijpen dat je geen zin hebt om uitgebreid borrelhapjes te maken als je ook wilt kletsen met je borrelgasten. Wij helpen je daarom graag een handje en inspireren je om zo ontspannen mogelijk te genieten van de heerlijke snelle borrelhapjes die wij hebben bedacht met ons smeerbeleg.

Een borrelplank samenstellen is vaak best moeilijk en kan behoorlijk prijzig zijn. Welke hapjes wil je op je plank, welke bijzondere kazen, dun gesneden vleeswaren en andere snacks kies je? Bovendien hoeveel wil je uitgeven aan de borrel als je daarna ook nog uitgebreid gaat dineren? Een plank met kazen en vlees kent iedereen ondertussen wel en is niet meer origineel. Wij van Ladessa hebben onze eigen snelle borrelhapjes bedacht die in een mum van tijd op je borrelplank staan, origineel en ook nog super low budget. Zo bespaar jij tijd, geld en heb je alle aandacht voor je borrelgasten.

Ladessa smeerbeleg leent zich uitstekend om snelle borrelhapjes mee te maken die super smaakvol zijn en iedereen lekker zal vinden. Wij zijn heel trots op onze ossenworst balletjes gerold door gehakte pijnboompitjes. Zacht en smeuïg van binnen, knapperig van buiten. Of wat dacht je van zoetzure stukjes ananas met onze goed gekruide filet Americain ertussen? De vegetarische meloenbolletjes met tomaat Americain en kleine zure uitjes zijn ook echt een eyecatcher op je borrelplank en een smaakbommetje in je mond. Je kunt ook onze likkepot in een stoer conservenblikje doen en kleine soepstengels erin om te dippen. Zo beslis je zelf hoe dik je je borrelhapje dipt met onze bijzondere smeerbeleg. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk hieronder voor alle inspiratie. Wij van Ladessa wensen je een fijne borrel!

5 x typisch snelle borrelhapjes met Ladessa smeerbeleg

  • Ladessa Ossenworst balletjes met gehakte pijnboompitjes
  • Ananasstukjes met Ladessa filet Americain
  • Ladessa likkepot in conservenblikje met mini dippers
  • Meloenbolletjes met Ladessa tomaat Americain en zilveruitjes (V)
  • Kant en klare poffertjes met Ladessa tomaat Americain en Parmezaan (V)

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van borrelen, wil je graag nieuwe inspiratie en snel aan de slag? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen jou heerlijke snelle borrels met het smeerbeleg van Ladessa!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?