Wereldse makkelijke snacks

met Ladessa

Makkelijke snack recepten – wij houden er van! Wij proberen vaak nieuwe kleine hartige hapjes en combinaties uit. Wij vinden dat een snack perfect past als tussendoortje, snelle hap, bij een verjaardag, feestje of bij de borrel en daarom ook makkelijk moet zijn. Een snack tussendoor met Ladessa smeerbeleg is gewoon een traktatie en maakt jou snackmoment extra leuk. Wij van Ladessa maken het je trouwens niet moeilijk en delen vandaag een aantal van onze makkelijke favoriete snack recepten, zodat jij lekker snel aan de slag kunt gaan met deze heerlijke smeerbeleg snack inspiratie.

Als je zin hebt –zoals wij- in een snack dan grijp je vaak naar een zak chips, nootjes of kaakjes uit je voorraadkast.  Makkelijk en snel, maar best wel saai en standaard. Later op de avond gaat de frituur weer aan en komen de vlammetjes, bitterballen en frikadellen op tafel. Super lekker natuurlijk, maar eigenlijk helemaal niet gezond en nog best wat werk. Wij van Ladessa hebben een aantal jaar geleden het roer omgegooid en snacken alleen nog onze eigen –gezonde- en makkelijke snacks. Zo hoeven wij na een snackronde niet direct naar de sportschool en ruikt onze keuken heerlijk fris en frituurolievrij.

Onze enthousiasme voor makkelijke snacks willen we graag doorgeven aan jullie. Wij vinden namelijk dat zonder snacks of tussendoortjes de dag behoorlijk saai is. Daarom hebben wij een aantal snackrecepten bedacht die zowel overdag als in de late nacht (na het uitgaan) kunnen worden gegeten. Voor het hele gezin of met je vrienden. We hebben hiervoor de wereldkaart opengeklapt en uit elk werelddeel een bekende snack gekozen en deze met onze eigen Ladessa gecombineerd voor dé ideale wereldse snack. Snack jij met ons mee?

5 x wereldse snacks met Ladessa smeerbeleg

  • Italiaanse tomaten gevuld met Ladessa tomaat Americain (V)
  • Engelse Bugle chips met een vulling van Ladessa filet Americain
  • Franse roombrie met toefje Ladessa tomaat Americain (V)
  • Amerikaanse gepofte aardappels met Ladessa Filet Speciaal
  • Mexicaanse mini taco’s met Ladessa Vitello Tonnato

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van snacks -net als wij- en wil je graag nieuwe inspiratie en snel aan de slag? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt of bij je thuis bezorgd. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen jou heerlijke makkelijke snacks met het smeerbeleg van Ladessa!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?