Ladessa borrelhapjes

makkelijk, lekker en veelzijdig

Je kent het wel van die momenten dat je een goed gevulde borrelplank met borrelhapjes wilt maken, maar niet weer met een standaard assortiment van kaasjes en worstjes wilt aankomen. Op die momenten wil jij je gasten graag verrassen met een gevulde borrelplank die iedereen lekker vindt en bovendien ook een toffe indruk maakt op je gasten! Zo kun je uren blijven borrelen zonder verveeld te raken. Wij van Ladessa hebben met ons borrelteam heel veel lekkere borrelplank ontwikkeld met zoveel leuke en veelzijdige borrelhapjes dat je voorlopig nog niet uitgeborreld bent. In deze blog laten wij jou kennis maken met onze eigen creativiteit op de borrelplank en inspireren jou om daarna zelf aan de slag te gaan en je borrelhapjes lekker dit te smeren met het smeerbeleg van Ladessa!

Een borrelplank samenstellen is vaak best moeilijk en kan een creatieve uitdaging zijn. Welke hapjes wil je op je plank en wat vinden je gasten lekker? Een plank met kazen en vlees kent iedereen ondertussen wel en is niet meer origineel. Wij van Ladessa hebben onze eigen veelzijdige borrelhapjes bedacht die in een mum van tijd op je borrelplank staan, origineel en ook nog een wauw factor zijn voor je gasten.

Ladessa smeerbeleg leent zich uitstekend om bijzondere en veelzijdige borrelhapjes mee te maken die super smaakvol zijn en iedereen lekker zal vinden. Wij zijn heel trots op onze mousse met tomaat Americain en gebrande amandelen. Zacht en luchtig met en heerlijke hartige Ladessa smaak. Of wat dacht je van de plakjes gekookte winterwortel met toefjes Ladessa likkepot en geroosterde pijnboompitjes? Wortel gaat namelijk heel goed samen met de smaak van likkepot en uitjes. Een echte Nederlandse klassieker! De vegetarische mini quiches met tomaat Americain en een vulling van gebakken paddenstoelen zijn ook echt een eyecatcher op je borrelplank en een smaakbommetje in je mond. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk hieronder voor alle inspiratie. Wij van Ladessa wensen je een fijne borrel!

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van borrelen en wil je graag nieuwe inspiratie en snel aan de slag? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt of bij je thuis bezorgd. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen iedereen een heerlijk en veelzijdig borrel momentje met het smeerbeleg van Ladessa!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?