Gezonde broodjes

met Ladessa in 5 stappen

Leer alles over het maken van gezonde broodjes. Wij mensen worden steeds ouder en dat is goed nieuws. Dit heeft voor een groot deel met onze bewuste leefstijl te maken en door betere voedingsstoffen te eten. Bovendien zijn wij – in tegenstelling tot vroeger- ons veel meer bewust van onze leefstijl en houden wij deze zelf in de gaten door bijvoorbeeld een gezond gewicht te hebben en niet te roken. Naast gezond eten is genoeg bewegen, goed slapen en voldoende ontspannen belangrijk om gezond te blijven en dus ook om gezond oud te worden. Wij van Ladessa vinden gezond eten heel belangrijk, want als je gezond eet heb je genoeg voedingsstoffen en energie om gelukkig en gezond oud te worden. Hoe ouder je wordt hoe meer je van het leven en van ons smeerbeleg kunt genieten. Wij van Ladessa inspireren je daarom om gezonde keuzes te maken met behulp van onze 5 stappen naar een gezond broodje en 3 lekkere gezonde broodjes met ons eigen smeerbeleg.

Er is enorm veel informatie te vinden over gezonde voeding. De ene voedingscoach zegt dat je vetten moet laten staan, de andere foodinfluencer zegt juist dat vetten gezond zijn en de derde zegt in zijn kersverse kookboek dat alleen glutenvrije producten gebakken boven een kampvuur gezond zijn. Maar weet jij nog wat je kunt geloven? Wat is nu écht gezond eten? En welke deskundigen weten nu welke producten echt goed voor je zijn? Door een overvloed aan informatie begrijpen wij van Ladessa dat het best lastig kan zijn om nu échte gezonde keuzes te maken. Daarom hebben wij – met behulp van deskundigen- 5 stappen voor je samengesteld waardoor je op een veilige en makkelijke manier gezonde broodjes kan bereiden met ons smeerbeleg als smaakmaker.

  1. Kies voor volkoren producten. Neem bijvoorbeeld waldkorn, volkoren brood of meergranen producten. Deze producten bevatten super veel vezels die goed zijn voor je darmen en je uiteindelijk een lekker verzadigd gevoel geven.
  2. Beleg je broodje met extra groente of fruit. Groente en fruit zitten bomvol vitamines, mineralen en vezels. Per dag is het advies minimaal 250 gram groentes te eten. Op je broodje krijg je zo alvast een deel van deze benodigde vitamines binnen.
  3. Smeer ook lekker vegetarisch. Door meer te kiezen voor vegetarisch wordt je lichaam en het milieu minder belast. Wij van Ladessa hebben heerlijke vegetarische smeerbeleg, zonder het milieu extra te belasten én met heel veel smaak.
  4. Maak je broodje helemaal zelf. Als je je broodje zonder kant en klare dressings maakt, krijg je minder zout en suiker binnen. Begin met groentes en daarna een laag Ladessa smeerbeleg zonder dressing. Of andersom en dat is weer een gezonde keuze!
  5. Drink een glas water of suikervrije drank bij je broodje. Door producten te drinken zonder suiker krijg je minder calorieën binnen en door bijvoorbeeld de cola te laten staan behoud je ook het glazuur van je tanden.

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van gezond, maar vind je de stap nemen lastig? Maar ben jij wel klaar om zelf in de keuken aan de slag te gaan met de gezonde tips van Ladessa? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is?

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?