Feestelijke borrelhapjes

Feestdagen vier je thuis met Ladessa

Wij van Ladessa houden van de feestdagen en van feestelijke borrelhapjes en hebben nu al zin om lekker uit te pakken met ons eigen assortiment smeerbeleg. Tijdens de feestdagen mag je namelijk extra lekker dik smeren en laten wij hier nu expert in zijn! Ons smeerbeleg in het bekende zwarte of doorzichtige bakje kun je voor zoveel feestelijke borrelhapjes gebruiken. Wat dacht je van een feestelijk borrelmoment voorafgaand het kerstdiner? Of een aantal mooie luxe broodjes voor tijdens de kerstbrunch? Wat dacht je van lekker op de borrelplank tijdens het uitpakken van de kerstcadeaus of tijdens oud & nieuw. Wij van Ladessa maken het je trouwens niet moeilijk en delen een aantal van onze makkelijke favoriete feestelijke borrelhapjes, zodat jij lekker snel aan de slag kunt gaan met deze heerlijke smeerbeleg inspiratie!

Onze enthousiasme voor deze feestelijke borrelhapjes met ons smeerbeleg willen we graag doorgeven aan jullie. Wij vinden namelijk dat ons smeerbeleg zich uitstekend leent voor de voor de feestdagen. Met Ladessa kun je bijzondere en feestelijke borrelhapjes maken die super smaakvol zijn en iedereen lekker zal vinden. Op die momenten wil jij je gasten graag verrassen met een gevulde borrelplank die iedereen lekker vindt en bovendien ook een toffe indruk maakt op je gasten! Zo kun je uren blijven genieten zonder verveeld te raken.

Daarom hebben wij een aantal recepten bedacht die zowel met de kerstdagen als met oud & nieuw kunnen worden gegeten. Voor het hele gezin of met je vrienden. Vier jij de feestdagen ook thuis met Ladessa?

De makers van Ladessa overtuigen jou!

Hou je ook zo van de feestdagen -net als wij- en wil je graag nieuwe inspiratie en snel aan de slag? Er is altijd wel een winkel in de buurt die Ladessa verkoopt of bij je thuis bezorgd. Benieuwd waar Ladessa bij jou in de buurt te koop is? Wij wensen jou alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling met het smeerbeleg van Ladessa!

Wij van Ladessa adviseren Lekker dik Smeren!

Heerlijke smeerbaar beleg voor ieder moment van de dag.
Van Filet Americain en Likkepot tot Hartige spreads en Vitello Tonnato, Ladessa smeert goed op iedere boterham. Of je die nu eet tijdens het ontbijt, lunch of lekker tussendoor. Met onze ruime keuze aan producten maak je in een handomdraai van jouw broodje een smakelijke, verantwoorde keuze of een waar feestmaal. We werden ooit beroemd met onze Filets in het zwarte bakje maar inmiddels vind je Ladessa in vele soorten en maten terug in supermarkten, bedrijfskantines én op broodjes buiten de deur. Geniet dus iedere dag van het beste met Ladessa! Kun je niet wachten?