Broodje Filet Americain Deluxe

4 personen

Ingrediënten

  • 4 broodjes (extra lekker: bak ze zelf af)
  • 3 bakjes Ladessa Filet Americain Naturel (of ongeveer 400 gram), royaal smeren
  • 4x eieren
  • 2x witte ui
  • 3 dl azijn
  • 100 gram roomboter
  • 6 dl water
  • 150 gram kappertjes
  • peper
  • extra: tube mayonaise

Bereidingstip

Let goed op de bereidingswijze van de eitjes.

Bereidingstip

Gebruik een net afgekoeld broodje en een lauw gepocheerd ei. Dit is het allerlekkerste.

Broodje Filet Americain Deluxe

Bereidingswijze

  • Breng een pannetje water aan de kook.
  • Voeg wanneer het water kookt de azijn toe.
  • Breek de eieren in vier aparte bakjes (zorg dat je een garde bij de hand hebt samen met een bakje koud water. En vergeet ook zeker niet een lepel of schuimspaan klaar te leggen).
  • Wanneer het pannetje kookt draai je de warmtebron lager zo dat je grote rustige bellen krijgt.
  • Voeg nu al rustig roerend met een garde 1 voor 1 de eitjes toe in de pan.
  • Gebruik nu de lepel om het eiwit mooi om de eitjes heel te spatelen en laat deze rustig 4 minuten koken.
  • Haal de eitjes met de schuimspaan of de lepel uit de pan en leg deze in het bakje met koud water.
  • Pel de uitjes en snij deze in mooie dunne ringen.
  • Snij de broodjes door midden en smeer deze in met roomboter en een dikke laag Ladessa Filet Americian.
  • Haal de eitjes uit het koude water en dep deze voorzichtig droog.
  • Leg de eitjes op de broodjes en maak de broodjes af door de uienringen samen met de kappertjes op de broodjes te leggen.
  • Strooi grof peper over de broodjes heen.
  • Optioneel: doe er puntjes mayonaise op.

#metladessasmeren

Deel jouw Ladessa moment

Ziet jouw creatie er ‘om van te watertanden, zo lekker’ uit? Of zit jij op een wel heel bijzondere plek te genieten van jouw Ladessa moment? Deel het op onze social media met #ladessasmeerbeleg

Broodje Filet Americain Deluxe

4 personen

Ingrediënten

  • 4 broodjes (extra lekker: bak ze zelf af)
  • 3 bakjes Ladessa Filet Americain Naturel (of ongeveer 400 gram), royaal smeren
  • 4x eieren
  • 2x witte ui
  • 3 dl azijn
  • 100 gram roomboter
  • 6 dl water
  • 150 gram kappertjes
  • peper
  • extra: tube mayonaise

Bereidingstip

Let goed op de bereidingswijze van de eitjes.

Bereidingstip

Gebruik een net afgekoeld broodje en een lauw gepocheerd ei. Dit is het allerlekkerste.

Broodje Filet Americain Deluxe

Bereidingswijze

  • Breng een pannetje water aan de kook.
  • Voeg wanneer het water kookt de azijn toe.
  • Breek de eieren in vier aparte bakjes (zorg dat je een garde bij de hand hebt samen met een bakje koud water. En vergeet ook zeker niet een lepel of schuimspaan klaar te leggen).
  • Wanneer het pannetje kookt draai je de warmtebron lager zo dat je grote rustige bellen krijgt.
  • Voeg nu al rustig roerend met een garde 1 voor 1 de eitjes toe in de pan.
  • Gebruik nu de lepel om het eiwit mooi om de eitjes heel te spatelen en laat deze rustig 4 minuten koken.
  • Haal de eitjes met de schuimspaan of de lepel uit de pan en leg deze in het bakje met koud water.
  • Pel de uitjes en snij deze in mooie dunne ringen.
  • Snij de broodjes door midden en smeer deze in met roomboter en een dikke laag Ladessa Filet Americian.
  • Haal de eitjes uit het koude water en dep deze voorzichtig droog.
  • Leg de eitjes op de broodjes en maak de broodjes af door de uienringen samen met de kappertjes op de broodjes te leggen.
  • Strooi grof peper over de broodjes heen.
  • Optioneel: doe er puntjes mayonaise op.

#ladessasmeerbeleg

Deel jouw Ladessa moment

Ziet jouw creatie er ‘om van te watertanden, zo lekker’ uit? Of zit jij op een wel heel bijzondere plek te genieten van jouw Ladessa moment? Deel het op onze social media met #ladessasmeerbeleg

Broodje Filet Americain Deluxe

4 personen

Ingrediënten

  • 4 broodjes (extra lekker: bak ze zelf af)
  • 3 bakjes Ladessa Filet Americain Naturel (of ongeveer 400 gram), royaal smeren
  • 4x eieren
  • 2x witte ui
  • 3 dl azijn
  • 100 gram roomboter
  • 6 dl water
  • 150 gram kappertjes
  • peper
  • extra: tube mayonaise

Bereidingstip

Let goed op de bereidingswijze van de eitjes.

Bereidingstip

Gebruik een net afgekoeld broodje en een lauw gepocheerd ei. Dit is het allerlekkerste.

Broodje Filet Americain Deluxe

Bereidingswijze

  • Breng een pannetje water aan de kook.
  • Voeg wanneer het water kookt de azijn toe.
  • Breek de eieren in vier aparte bakjes (zorg dat je een garde bij de hand hebt samen met een bakje koud water. En vergeet ook zeker niet een lepel of schuimspaan klaar te leggen).
  • Wanneer het pannetje kookt draai je de warmtebron lager zo dat je grote rustige bellen krijgt.
  • Voeg nu al rustig roerend met een garde 1 voor 1 de eitjes toe in de pan.
  • Gebruik nu de lepel om het eiwit mooi om de eitjes heel te spatelen en laat deze rustig 4 minuten koken.
  • Haal de eitjes met de schuimspaan of de lepel uit de pan en leg deze in het bakje met koud water.
  • Pel de uitjes en snij deze in mooie dunne ringen.
  • Snij de broodjes door midden en smeer deze in met roomboter en een dikke laag Ladessa Filet Americian.
  • Haal de eitjes uit het koude water en dep deze voorzichtig droog.
  • Leg de eitjes op de broodjes en maak de broodjes af door de uienringen samen met de kappertjes op de broodjes te leggen.
  • Strooi grof peper over de broodjes heen.
  • Optioneel: doe er puntjes mayonaise op.

#ladessasmeerbeleg

Deel jouw Ladessa moment

Ziet jouw creatie er ‘om van te watertanden, zo lekker’ uit? Of zit jij op een wel heel bijzondere plek te genieten van jouw Ladessa moment? Deel het op onze social media met #ladessasmeerbeleg